Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Massimo Massari
Rezultate gjithsej: 1

IN PUGLIA

L61311040T
(Shërbime në fushën e bareve, restoranteve, picerive, prodhimeve të brumit dhe prodhimeve të tjera me karakter ushqimor si dhe kryerjen e shërbimeve catering ( shpërndarje) lidhur me prodhimet e mësipër)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni