Skip to content

Pentaquark ( ish "BTS ")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-28 10:21:49
JSON

NIPT: L61311062D
Administrator: Sokol Dollani
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushen e sherbimeve: Konsulence IT, trajnime profesionale, sherbime TIK, servis kompjuteresh, mbeshtetje teknike, web design, brenda dhe jashte territorit te Republikes se Shqiperise. Ne fushen e tregetise: Blerje, shitje, dhenie me qira makineri e pajisje elektronike dhe kompjuterike. Gjithashtu per te realizuar objektin e qellimet e saj, shoqeria mund te ndermarre dhe zhvilloje cdo lloj aktiviteti tregtar, financiar, qiradhenes apo dorezanes qe i vlereson te dobishme apo te nevojshme per arritjen e qellimeve te saj.
Emërtime të tjera Tregtare: Pentaquark
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/01/2016
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Administrative nr.5, Rruga "Haxhi Kika", Nd.32, H.3, Ap.3, 1022

Faqja Web:
www.bts.al

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 28.01.2022
Statuti i Shoqerise
Kontrate e Shit-Blerjes se Kuotave date 02.05.2018
Kontrate e Shit-Blerjes se Kuotave date 28.01.2021
Kontrate e Shit-Blerjes se Kuotave date 29.03.2021
Kontrate e Shit-Blerjes se Kuotave date 28.07.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 73 412,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 52 588,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 3 039 609,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 068 041,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:3 733 779,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:24 826 064,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:15 488 962,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:16 833 175,00
Punuar Nga : L.Kanani