Skip to content

FORM INTERNATIONAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61311067U
Administrator: Batuhan Demirdover
Objekti i Veprimtarisë: Import- Eksport, tregtimin me shumicë e pakicë të materialeve të ndërtimit, qeramike dhe hidrosanitare, hidrotermoizoluese, pllaka për shtrim veshjesh, shitblerje e objekteve të ndërtimit, punime duralumini e punime pllaka gipsi etj. Shitblerje me shumicë e pakicë, eksport import të mallrave të ndryshëm industrial, bar bufe, konfeksione, pajisje elektroshtëpiake, artikuj mobilierie dhe mobilime zyrash. Ekspozimi dhe importimi i mallrave hidrosanitare. Prodhim dhe tregtim të botimeve periodike (revistave etj) në funksion të veprimtarisë për dekorime ambientesh etj. Shitja, blerja, dhënia me qira e pasurive të paluajtshme. Ndërmjetësim për blerje, shitje e dhënie me qira të pasurive të paluajtshme si dhe çdo lloj aktiviteti tjetër në funksion të objektit kryesor që ka shoqëria.
Emërtime të tjera Tregtare: FORM INTERNATIONAL
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 06.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 140 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kashar Autostrada Tiranë-Durrës, Km 3, Nr. 120/122, Mëzez

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare