Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Batuhan Demirdover
Rezultate gjithsej: 1

FORM INTERNATIONAL

L61311067U
(Import- Eksport, tregtimin me shumicë e pakicë të materialeve të ndërtimit, qeramike dhe hidrosanitare, hidrotermoizoluese, pllaka për shtrim veshjesh, shitblerje e objekteve të ndërtimit, punime duralu)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni