Skip to content

MAKS SYSTEM
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61311501G
Administrator: Zamir Adyrahmani
Objekti i Veprimtarisë: Shërbim pastrimi të të gjitha llojeve si në banesa komunale, institucione, fasada ndërtesash, lavanderi dhe pastrim kimik veshmbathje, për hotele, konvikte, biblioteka, ndërtesa banimi,, dizifektime, dezaktivizime në sektorin e industrisë ushqimorë, të ndërtimit, sektorit të veshmbathjes, tregtim detergjentësh etj.
Emërtime të tjera Tregtare: MAKS SYSTEM
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 07.01.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
SHIJAK Lagjja Popullore, Banesa nr. 008

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare