Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Zamir Adyrahmani
Rezultate gjithsej: 1

MAKS SYSTEM

L61311501G
(Shërbim pastrimi të të gjitha llojeve si në banesa komunale, institucione, fasada ndërtesash, lavanderi dhe pastrim kimik veshmbathje, për hotele, konvikte, biblioteka, ndërtesa banimi,, dizifektime, dez)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni