Skip to content

UBI GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61311515A
Administrator: Klaudio Shtëmbari
Objekti i Veprimtarisë: Tregti import-eksport artikuj të ndryshëm industrial dhe të tjerë, (aparate telefonike, kamera, kompjuterë & aksesor për to, karta rimbushëse numra, automjete etj). Shërbime riparime celularesh, pagesa dhe rimbushje elektronike, si dhe rishitje të shërbimeve kompanive të tjera. Shërbime për montim e mirëmbajtje sistemesh, kondicionerë e kamera, artikuj elektrik dhe elektronike. Qira dhënie marrje të asteve të luajtshme dhe të paluajtshme etj. Riparim dhe mirëmbajtje fotokopjesh, rrjetësh kompjuterike dhe riparime elektronike.
Emërtime të tjera Tregtare: UBI GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 05.01.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Durrës Durrës Durrës Lagjja nr. 6, Rruga Aleksander 2 Goga, Pallati nr. 441, Kati i parë Durrës Durrës Durrës tokë are ne Vrine, zona kadastrale 3339, vol.9, faqe 179 me numër pasurie 297/1
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja nr.1, Rruga Taulantia, objekt me nr.pasurie 26/213-NB-N1, zona kadastrale 8512

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare