Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Klaudio Shtëmbari
Rezultate gjithsej: 1

UBI GROUP

L61311515A
(Tregti import-eksport artikuj të ndryshëm industrial dhe të tjerë, (aparate telefonike, kamera, kompjuterë & aksesor për to, karta rimbushëse numra, automjete etj). Shërbime riparime celularesh, pagesa )

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni