Skip to content

GEMA DISTRIBUTION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61312007G
Administrator: Genci Zerelli, Maksim Musta
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet në fushën e tregtisë: Import - Export, i artikujve të ndryshëm industrial dhe ushqimor. Tregtimi me shumicë dhe pakicë i artikujve të ndryshëm industriale dhe ushqimorë; materialeve të ndërtimit; pajisjeve hidrosanitare, elektrike dhe elektroshtëpiake; pjesëve të këmbimit për automjete, pajisje zyrash; import - eksporti i tyre; Aktivitet në fushën e shërbimeve: Agjenci shërbimesh, servis automjetësh; hapja e bar -restoranteve e picerive; Aktivitet në fushën e transportit: kryesisht transport publik i udhëtarëve; përfshirë transport për vete dhe për llogari të të tretëve; transport nacional dhe internacional mallrash dhe pasagjeresh; shoqëria po ashtu mund të bashkëpunojë me shoqëri të tjera me objekt të njëjtë ose të ndryshëm nga i saj. Hapja e marketeve-supermarketeve.
Emërtime të tjera Tregtare: GEMA DISTRIBUTION
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 07.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë Kashar Mëzez Automjet Wolsvagen Cady me targa PG 4865 B Tiranë Kashar Kashar Automjet Fiat Doblo me targa AA 729 PM. Tiranë Tiranë Tiranë Automjeti Mercedes-Benz, Targa AA 634 KF Tiranë Kashar Kashar Automjet me targë TR 8635 T
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kashar Rruga Demniri, Objekti nr. 19, mbrapa Vodafonit, Mëzez

Adresa:
Korçë Pogradec Pogradec Rruga Abdyl Frasheri , lagjja nr 3, SPAR Pogradec , zona kadastrale 8582

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare