Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Maksim Musta
Rezultate gjithsej: 3

GEMA DISTRIBUTION

L61312007G
(Aktivitet në fushën e tregtisë: Import - Export, i artikujve të ndryshëm industrial dhe ushqimor. Tregtimi me shumicë dhe pakicë i artikujve të ndryshëm industriale dhe ushqimorë; materialeve të ndë)

Tiranë ALL

SMART MARKET

M02104004C
(Import-eksport dhe shitje me shumice dhe pakice te mallrave dhe artikuj te ndryshem industriale, ushqimore, blegtorale dhe bujqesore, pijeve freskuese dhe alkolike, duhan, cigare. Hapja e marketeve-supermarkete)

Tiranë ALL

GREEN LAKE RESORT

M03727601L
(Import-Eksport, shërbime hotelerie, resort, bar-kafe restorant, agroturizëm, shitje me shumicë dhe pakicë të artikujve ushqimorë dhe industrialë. Ndërtim komplekse banimi dhe Agroturizëm.)

Pogradec ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni