Skip to content

TIRANA TEKNOLOGJI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-27 10:01:57
JSON

NIPT: L61312065J
Administrator: Aida Myrto
Objekti i Veprimtarisë: Import Eksport dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të mallrave të ndryshëm. Import-eksport, tregtim me pakicë e shumicë të artikujve të ndryshëm, aksesorë për sisteme kondicionimi, aspirimi, filtrimi e të tjera.
Emërtime të tjera Tregtare: TIRANA TEKNOLOGJI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë Tiranë Tiranë Furgon Mercedes Benz, 309 me Targa AA 413 DZ.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.7, Rruga e Kavajës, ish Parku i Mallrave pranë Kompleksit Delijorgji, objekti Repart montimi, Repart stampimi, nr. hipotekor 831, pjesë e pasurisë 6/338, z.k 8220

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Baja