Skip to content

TLC GROUP ( ish "TRANS-LOGISTIC COMPANY")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-30 12:55:22
JSON

NIPT: L61313021A
Administrator: Kevin Braçe
Objekti i Veprimtarisë: Transport tokësor, detar dhe ndërkombëtar të mallrave dhe udhëtarëve për vete dhe të tretë. Ndërtim ujësjellësash dhe rrugë.
Emërtime të tjera Tregtare: TRANS-LOGISTIC COMPANY
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.2 - Transport rrugor ndërkombëtar mallrash për të tretë e me qira
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia bashkiake nr 7, godina Tirana Ring Center, rruga Muhamet Gjollesha, hyrja 2, ap 16

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Punuar Nga : A.Baja