Skip to content

KNEO TRANSPORT KOMPANI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61313515J
Administrator: Kneo Laçi
Objekti i Veprimtarisë: Transport tokësor dhe detar mallrash dhe udhëtarësh, kombëtar dhe ndërkombëtar për vete dhe për të tretë. Agjenci transporti udhëtarësh e mallrash. Shoqëri spedicionere, shërbime spedicionere dhe transporti mallrash të ndryshme brenda dhe jashtë vendit për vete dhe për të tretë. Dhënie dhe marrje mjete me qira, asete, pasuri të paluajtshme, etj. Import – eksport, tregtim me shumicë dhe pakicë të mallrave industriale, ushqimorë, veshmbathje, materiale të ndërtimit, automjetësh e pjesë këmbimi për to, makinerish e pajisje, elektroshtëpiakeve, hidrosanitare, elektrike e elektronike, mobilie, kozmetike, bimë medicinale, hidrosanitare, etj. Shoqëria sipas nevojave të aktivitetit ka të drejtën e ushtrimit të çdo aktiviteti të ligjshëm, të lejueshëm për formën e shoqërisë, e cila nuk ndalohet me ligj (sipas nenit 7 të Ligjit nr. 9901, dt. 14. 04-08). Transport i mbetjeve spitalore të rrezikshme dhe/ose të parrezikshme.
Emërtime të tjera Tregtare: KNEO TRANSPORT KOMPANI
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 12.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë Kashar Kashar Automjet Tip ATP, marka IVECO, me targë AA 236 NX, Nr. Shasie ZCFC35D0005694324 Tiranë Tiranë Tiranë Automjet i llojit Atp, marka Renault, tipi Master me targë AA 394 PF Tiranë Tiranë Tiranë Lloji ATP, marka Fiat, tipi Doblo Cargo, me targë AA 074 PN dhe nr.shasie ZFA22300005392304 Tiranë Tiranë Tiranë Automjet i llojit ATP, marka Renault me targë AA 883 RC
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kashar Autostrada Tiranë-Durrës, Km.8, Rruga Paralele, Ndërtesë private, Zona Kadastrale 2105, Nr.Pasurie 1166/26-1, Vol.22, Fq.103

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare