Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kneo Laçi
Rezultate gjithsej: 2

KNEO TRANSPORT KOMPANI

L61313515J
(Transport tokësor dhe detar mallrash dhe udhëtarësh, kombëtar dhe ndërkombëtar për vete dhe për të tretë. Agjenci transporti udhëtarësh e mallrash. Shoqëri spedicionere, shërbime spedicionere dhe )

Tiranë ALL

DIGNITAS

L91419021N
(Kryerja e veprimtarive të investimit, projektimit, ndërtimtarisë dhe infrastrukturës, tregtisë dhe konsulencës. Ndërtime publike dhe private, si civile dhe industriale - ndërtesa banimi (edhe për vepra)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni