Skip to content

SHIRE ALBANIA

JSON

NIPT: L61314019Q
Administrator: Timothy Patrick Stow, Jiri Smejkal, Barbara Iwona Kaminska-Fidura
Objekti i Veprimtarisë: Kërkimi dhe zhvillimi eksperimental në bioteknologji; kërkimi i tregut dhe sondazhe të opinionit publik marrëdhëniet me publikun dhe aktivitetet e komunikimit; aktivitete biznesi dhe aktivitete të tjera Konsulencë në fushën e menaxhimit; kërkime të tjera dhe zhvillime eksperimental në fushën e shkencave të natyrës dhe inxhinierisë; aktivitete të tjera profesionale, shkencore dhe teknike jo të klasifikuara diku tjetër; aktivitete të tjera mbështëtëse të biznesit jo të klasifikuara diku tjetër; organizimi i konventave dhe eventeve tregtare. Gjithashtu, në përputhje me legjisLaçionin shqiptar, Shoqëria mund të kryejë çfarëdolloj veprimtarie në lidhje me pronat e luajtshme dhe të paluajtshme, si edhe çdo aktivitet tregtar, industrial ose ndonjë aktivitet tjetër, që mund të konsiderohet i dobishëm në lidhje me përmbushjen e objektivave të saj.
Emërtime të tjera Tregtare: SHIRE ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 28.12.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 3
Femër/Mashkull: 2M/1F
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Nr. 5, Rruga Sami Frasheri, Kompleksi T.I.D, Shkalla B, KAti 1, Zona Kadastrale 8160

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare