Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:SHIRE PHARMACEUTICALS IRELAND LIMITED
Rezultate gjithsej: 1

SHIRE ALBANIA

L61314019Q
(Kërkimi dhe zhvillimi eksperimental në bioteknologji; kërkimi i tregut dhe sondazhe të opinionit publik marrëdhëniet me publikun dhe aktivitetet e komunikimit; aktivitete biznesi dhe aktivitete të tjera )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni