Skip to content

FLORA ALBANIA-2015

JSON

NIPT: L61314032U
Administrator: Marco Martinus Gerardus Maria Kuiper
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i veprimtarisë të shoqërisë tregtare "FLORA ALBANIA-2015 " Shpk do të jetë: Import, Eksport, Tregtim me shumicë dhe pakicë të Luleve Natyrale, import eksport produkte të ndryshe industriale. Tregtim me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm industrial. Shoqëria mund të ushtrojë gjithashtu edhe aktivitete të tjera ndihmëse në përputhje me legjisLaçionin në fuqi të konsideruara me përfitim dhe të dobishme për arritjen e objektivave të saj kryesore. Shoqëria ka të drejtë të bashkëpunojë me përsona juridike ose fizike ose me cilën do tjetër shoqëri me të njëjtin objekt veprimtarie brenda ose jashtë vendit. Transport ndërkombëtar mallrash dhe udhëtarësh për të tretë dhe me qira.
Emërtime të tjera Tregtare: FLORA ALBANIA-2015
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 15.12.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Farkë MJULL BATHORE Mjull-Bathore, Rruga "Ibrahim Shalqizi", pranë Zyrave të njësise Bashkiake, Farkë

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare