Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Marco Martinus Gerardus Maria Kuiper
Rezultate gjithsej: 1

FLORA ALBANIA-2015

L61314032U
(Objekti i veprimtarisë të shoqërisë tregtare "FLORA ALBANIA-2015 " Shpk do të jetë: Import, Eksport, Tregtim me shumicë dhe pakicë të Luleve Natyrale, import eksport produkte të ndryshe industriale. T)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni