Skip to content

ENERSOL POWER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61315032C
Administrator: Anisa Çela
Objekti i Veprimtarisë: Shërbim konsulence, studim, projektim, ndërtim, operimi i veprave energjetike, si dhe shitje me pakicë dhe shumicë të energjisë elektrike. Përveç aktiviteteve të parashikuara me lart, në veprimtarinë e Shoqërisë do të përfshihet çdo veprimtari tjetër që nga Ortaket do të konsiderohet e nevojshme dhe e përshtatshme për përmbushur objektin e Shoqërisë dhe që nuk ndalohet nga ligji. Aktivitetet e Shoqërisë, për të cilat kërkohet paraprakisht një leje, liçencë, autorizim apo ndonjë akt tjetër miratues, do të ushtrohen pasi të jetë mare akti në fjale.
Emërtime të tjera Tregtare: ENERSOL POWER
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 14.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga "Beqir Luga", Pallati nr. 3, Kati 0,1000

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare