Skip to content

ALTE GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61315508N
Administrator: Xhevdet Daçi
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim duhani dhe cigare, import, eksport cigare dhe duhan, shitje me shumicë dhe pakicë. Tregti me shumicë dhe pakicë, import, eksport mallra industriale, ushqimorë, të ndërtimit, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ALTE GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 10.01.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Durrës Durrës Durrës Lagjja 15, Autostrada TiranëDurrës, Km i fundit, Autokarro Seat Ibiza AA 072 OB Durrës Durrës Durrës Lagjja 15, Autostrada TiranëDurrës, Km i fundit, Autokarro Seat Ibiza AA 075 OB Durrës Durrës Durrës Lagjja 15, Autostrada Tiranë- 2 Durrës, Km i fundit, Autokarro Seat Ibiza AA 560 NR Durrës Durrës Durrës Lagjja 15, Autostrada TiranëDurrës, Km i fundit, Autokarro Seat Ibiza AA 074 OB Durrës Durrës Durrës Lagjja 15, Autostrada Tiranë - Durrës, Km i fundit. Autokarro Seat Ibiza AA 073 OB. Durrës Durrës Durrës Lagjja 15, Autostrada TiranëDurrës, Km i fundit, Furgon Volkswagen Caddy AA 058 OB Durrës Durrës Durrës Lagjja 15, Autostrada Tiranë- Durrës, Km i fundit, Furgon Volkswagen Caddy, me targë AA 071 OB Durrës Durrës Durrës Lagjja 15, Autostrada Tiranë - Durrës, Km i fundit, Autokarro Seat Ibiza AA 113 OV
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja 15, Autostrada Tiranë- Durrës, Kilometri i fundit, Zona Kadastrale 8517, Nr.Pasurie 172/55, Spitallë

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare