Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Xhevdet Daçi
Rezultate gjithsej: 1

ALTE GROUP

L61315508N
(Prodhim duhani dhe cigare, import, eksport cigare dhe duhan, shitje me shumicë dhe pakicë. Tregti me shumicë dhe pakicë, import, eksport mallra industriale, ushqimorë, të ndërtimit, etj.)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni