Skip to content

Olieko
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61318027E
Administrator: Erlind Zylyftari
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi me shumicë e pakicë i lëndës djegëse gaz, mbushje e bombolave të gazit, shpërndarja e gazit. Eksport dhe importi i makinerive, pajisjeve, cisterna, impiante të ndryshme për gazin. Magazinim malli. Transport mallra të ndryshme brenda dhe jashtë vendit. Montime impiantesh gazi për makina. Ushtrimin e tregtimit të hidrokarbureve brenda vendit. Tregtim pakicë të naftës, e nënprodukteve të tyre, të vajrave lubrifikante si dhe kryerjen e transportit brenda vendit me mjetet e veta të transportit tokësor ose atyre të të tretëve. Tregtimin me shumicë e pakicë të teknologjisë dhe pjesëve të këmbimit të nevojshme për ushtrimin e veprimtarisë hidrokarbure duke përfshirë dhe blerjen me qëllim shitje jo vetëm të tyre por edhe të automjeteve të transportit hidrokarbur, të kokave dhe cisternave bote për to dhe për depozita stacionare të bombolave me ose pa mbushje gazi si dhe dhënien e asistencës teknike për vënien në shfrytëzim dhe kryerjen e çdo servisi teknik për to, brenda vendit. Ndërtimin dhe vënien në përdorim për vete dhe për të tretë të depove të hidrokarbureve si dhe linjave të pikave të shitjes me pakicë.
Emërtime të tjera Tregtare: Olieko
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 05.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Administrative Nr 6, Rruga "Tahir Didzari", godinë 2- Katëshe 91/2 , Kati 2

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare