Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:COEXIST
Rezultate gjithsej: 2

Olieko

L61318027E
(Tregtimi me shumicë e pakicë i lëndës djegëse gaz, mbushje e bombolave të gazit, shpërndarja e gazit. Eksport dhe importi i makinerive, pajisjeve, cisterna, impiante të ndryshme për gazin. Magazinim ma)

Tiranë ALL

I.M.GREEN ALBANIA 2016

L62609207O
(Shërbime ndaj klientit, shërbime ndihmëse "help desk", shërbime shitje nëpërmjet telefonit në Republikën e Shqipërisë dhe në territoret e tjera. Këshillime Organizative, analiza, planifikim, zhvilli)

Elbasan ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni