Skip to content

ARTCOM CENTER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61322039B
Administrator: Adrian Zeqo
Objekti i Veprimtarisë: Të ofrojë çdo dhe të gjitha shërbimet në lidhje me shërbimin e "telemarketingut" dhe "Contact Center outbound dhe inbound", ofrues shërbime interneti, përfshirë por pa u kufizuar në procedimin e të dhënave për shoqëritë dhe/ose entitet publike, ndërmjetësimit tregtare dhe të biznesit, marketing në fushat e telematics dhe shërbimeve telefonike, trajnim të brendshëm ose të jashtëm dhe edukim profesional, aktivitete të tjera të lidhura ose të ngjashme me ato të treguara me sipër dhe çdo aktivitet tjetër* i konsideruar i nevojshëm dhe i vlefshëm për realizimin e qëllimit të shoqërisë. Të tregtojë të gjitha llojet e pajisjeve, pjesëve të këmbimit si dhe të çdo tjetër mjeti i nevojshëm për ushtrimin e shërbimeve të mësipërme. Të ofrojë shërbime këshilluese biznesi dhe menaxhimi për shoqëritë e tjera si kërkime tregu, shërbime profesionale, teknike dhe shkencore si edhe shërbime të tjera këshilluese.
Emërtime të tjera Tregtare: ARTCOM CENTER
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 20.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.5, Rruga "Sami Frasheri", Pallati Nr.4, Shkalla Nr.1, Apartamenti Nr.1

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare