Skip to content

BLUE BULL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61328508J
Administrator: LUIGI LEPORE
Objekti i Veprimtarisë: Zhvillimin e aktiviteteve të "Call Center " dhe shërbimeve telefonike për të menaxhuar në mënyrë optimale, nëpërmjet sistemeve informatike dhe burimeve njerëzore thirrjet telefonike ndërmjet bizneseve. Realizimi, shitja, instalimi dhe suporti relativ për produkte dhe rrjete telefonike. Marrja me qira e software për menaxhimin dhe të pajisjeve të tjera informatike dhe të produkteve për dyfishimin e dokumenteve magnetike dhe në letër. Marrja e eksklusivitetit kundër kompanive të tjera që duan të përdorin shërbimet e shoqërisë. Shërbime të ndryshme dhe marketingu në Internet, shitje librash virtual dhe kurse ekonomike online. Prodhimin, tregtimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve elektronike, audiovizuale dhe produkteve të tjera kompjuterike të lidhura me to. Projekte grafike në përgjithësi. Shitje dhe dhënia me qira, në çfarëdo forme, duke përfshirë edhe elektroniken, e produkteve hardware dhe software të lidhura me kompjuterët. Zhvillimi i softwareve dhe realizimi i produkteve multimediale. Krijimin e faqeve të internetit dhe portaleve WEB. Menaxhimi i të gjitha aktiviteteve tipike e fushën e teknologjisë së informacionit, duke përfshirë prodhim dhe mirëmbajtjen dhe ndihmë në llojin e hardware 2 dhe software, aplikimin ose jo, edhe në emër të të tretëve, publike ose private. Konsulencë për zbatimin e një sistemi informacioni të marketingut, këshilla strategjike dhe ofrimin e zgjidhjeve inovative internet marketing, zhvillimi i projekteve dhe bizneseve. Hartimi dhe zbatimi i produkteve kompjuterike me formulën " celsa në dore ". Tregtimi me shumicë dhe pakicë të produkteve kompjuterike, software aplikativ. Arkivimi optik i dokumenteve. Krijimi i databaseve. Hulumtimi i tregut me tëlemarcheting, si edhe "çdo aktivitet ", përmes operatorëve dhe / ose pergjigjesve automatik, i cili synon të ofrojë informacion, të aktivizoje shërbime, të ofrojë suport teknik, të menaxhojë shërbime rezervimi, të lejoje blerje dhe të organizoje fushata promocionale. Bar-Kafe, restorant, hotel, muzike live. Import- Eksport, tregtimin e artikujve të ndryshëm të të gjitha llojeve me shumicë e pakicë industriale, ushqimorë, bujqësore, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: BLUE BULL
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 28.01.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja 2, Rruga Aleksander Goga, Zona Kadastrale 8512, Pallati “Four Sisters”, Kati 3-te,

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare