Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:LUIGI LEPORE
Rezultate gjithsej: 1

BLUE BULL

L61328508J
(Zhvillimin e aktiviteteve të "Call Center " dhe shërbimeve telefonike për të menaxhuar në mënyrë optimale, nëpërmjet sistemeve informatike dhe burimeve njerëzore thirrjet telefonike ndërmjet biznesev)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni