Skip to content

MEGA BRANDS & DISTRIBUTION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61403508C
Administrator: Marsida Cenko
Objekti i Veprimtarisë: Magazinim dhe paketim të produkteve të pastrimit & detergjentëve. Import-eksport të produkteve ushqimore dhe jo ushqimorë, detergjentë, kozmetike.
Emërtime të tjera Tregtare: MEGA BRANDS & DISTRIBUTION
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 03.02.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja Gjepal, Rruga e Bektesheve, godinë 2-katëshe, kati i dyte, nr 9, zona kadastrale 1937, nr pasurie 92/1

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare