Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Marsida Cenko
Rezultate gjithsej: 2

MEGA BRANDS & DISTRIBUTION

L61403508C
(Magazinim dhe paketim të produkteve të pastrimit & detergjentëve. Import-eksport të produkteve ushqimore dhe jo ushqimorë, detergjentë, kozmetike.)

Durrës ALL

BARCEN DISTRIBUTION

L91513042I
(Importimi, eksportimi si dhe tregtimi me shumicë dhe pakicë të produkteve ushqimore, industriale, detergjenteve, kozmetike, tekstile, shkollore, kancelarike, veshje, elektroshtëpiake, teknologjike, vegla pu)

Kamëz ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni