Skip to content

T - Ç 2000
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61404046M
Administrator: Turhan Çela
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë të materialeve të ndërtimit dhe bujqësore dhe shërbime për pajisjet e ndërtimit dhe bujqësore.
Emërtime të tjera Tregtare: T - Ç 2000
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 04.02.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.6, Rruga Teodor Keko, godinë 2 katëshe nr.153, kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare