Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Turhan Çela
Rezultate gjithsej: 1

T - Ç 2000

L61404046M
(Tregti me pakicë të materialeve të ndërtimit dhe bujqësore dhe shërbime për pajisjet e ndërtimit dhe bujqësore.)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni