Skip to content

LOVERS ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-01-27 08:54:53
JSON

NIPT: L61408506L
Administrator: Susan Schiatti, Joshua Adamoli
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi dhe tregtimi i veshjeve ushtarake dhe civile; tregtimi i makinave qepëse dhe mjeteve për prodhimin e veshjeve; tregtimi i Veprave të artit -ndërtimet civile dhe industriale. pjesëmarrja e shoqërisë, me të gjitha mjetet, në aktivitete të krijuara ose që do të krijohen, nëpërmjet bashkimit, aleancave, nënshkrimit ose blerjes së titujve, të drejta të shoqërisë, ortakëri ose pjesëmarrje. Në përgjithësi të gjitha operacionet industriale, financiare, të luajtshme dhe të paluajtshme, të lidhura drejtepersedrejti ose tërthorazi me objektin e shoqërisë ashtu sikurse të gjitha operacionet ndihmëse ose të lidhura, të cilat paraqesin të mira për shoqërinë.
Emërtime të tjera Tregtare: LOVERS ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12.01.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Rumani
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 500 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: LOVERS ROMANIA s.a eshte nje person juridik, i regjistruar ne organet perkatese rumune, me seli ne Rruga Dimitrie, Leonida 34, Falticeni, provinca e Suceava, me nr te regjistrit tregtar J33/433/1997 dhe numer unik regjistrimi 9720439 (Sipas aktit te themelimit te shoqerise me pergjegjesi te kufizuar “LOVERS ALBANIA” shpk, date 12.01.2016)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Lagjjia Nr.14, Shkozet-Durrës, ndodhur ne Z.K 8515, ne pasurine nr.5/1686,Vol.13, Fq.146

Faqja Web:
http://loversalbania.com/

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.01.2021
Akti i themelimit
Prokure e posacme date 15.10.2016
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Lala