Skip to content

SCONTO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61410034T
Administrator: Robert Mullai
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë të mjeteve dhe pajisjeve të përdorura: biçikleta, motorra, pajisjeve elektrike, elektronike, mediatike etj. tregti me pakicë dhe shumicë, import- eksport të artikujve të ndryshëm të të gjitha llojeve. Prodhim, paketim, shpërndarje e produkteve ushqimore dhe industriale. Transporte të ndryshme Hapje dhe shfrytëzim, hotelesh, motelesh, diskotekash etj. Bar-Restorante.
Emërtime të tjera Tregtare: SCONTO
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 08.02.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 7, Rruga Vellezerit Manastirliu, Pallati Nr. 20 (ngjyre jeshile). Kati i dyqaneve (dyqani i parë dhe i dyte)

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare