Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Fatbardh Xhaferi
Rezultate gjithsej: 1

SCONTO

L61410034T
(Tregti me pakicë të mjeteve dhe pajisjeve të përdorura: biçikleta, motorra, pajisjeve elektrike, elektronike, mediatike etj. tregti me pakicë dhe shumicë, import- eksport të artikujve të ndryshëm të )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni