Skip to content

LUXODE STUDIO (ish " NOVAKTI")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-29 11:10:41
JSON

NIPT: L61415029I
Administrator: Argus Xoxi
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumice i nenprodukteve te hidrokarbure. Sherbime: urbanistike dhe arkitektonike te llojeve te ndryshme, Tregti: Import-tregtim automjete, pjese nderrimi, autogoma, bateri, lubrifikante, makineri, pajisje elektrike, mekanike, mjeksore, industriale, gjeneratore, transformatore, bujqesore, automotive. Per transmetimin, kontrollin, matjen e energjise. Lende djegese. Sisteme sigurie. Materiale pajisje hotelerie dhe mobilimi. Tregtim mallra ushqimore. Lubrifikante, pjese kembimi, autogoma, lavazh. Materiale, pajisje elektrike dhe elektronike. Materiale, pajisje didaktike, pajisje laboratorike dhe sherbime per to. Sherbime: Servis automjetesh, makineri pajisje, mekanike, elektrike etj. Lavazh automjetesh. Pastrim mbeturinash urbane dhe spitalore. Transport mallrash kombetar dhe nderkombetar. Agjenci udhetimesh kombetare dhe nderkombetare. Sherbime perkthimi. Trajnime. Sherbime avokatie. Instalim, konfigurim, pajisje elektronike software dhe hardware.
Emërtime të tjera Tregtare: LUXODE STUDIO
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 01.02.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kosove
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 663 160,00
Numri i pjesëve: 1 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Argus Xoxi; Johan Feratllari, Nafjola Jaho
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rr."Bardhok Biba" , P.'Hodaj', Sh.'A', Nr.10- 1001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 29.09.2021
Statuti i Shoqerise
Kontrate e Dhurimit te Kuotave date 06.11.2017
Kontrate e Dhurimit te Kuotave date 08.04.2018
Vendim i Asamblese se Pergjithshme per ndryshimin e formes ligjore date 28.07.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -779 286,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -186 839,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 289 255,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 247 349,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -2 506 562,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:2 799 300,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:7 933 942,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:3 447 216,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:6 264 123,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:4 098 610,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani