Skip to content

GEMA CONSULTING
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61418034N
Administrator: Artur Mali
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria do të kryejë aktivitetin e mëposhtëm; Aktivitete konsulenca zhvillinii dhe menaxhimi biznesi. Kryerja e konsulencave të ndryshme të tjera. Si dhe çdo veprimtari tjetër ekonomike që do të konsiderohet e nevojshme dhe e dobishme për realizimin e qëllimit të shoqërisë dhe që nuk bie ndesh me legjisLaçionin Shqiptare në fuqi. Shoqëria mundet gjithashtu të zhvillojë të gjitha veprimtaritë plotësuese, promocionali dhe të marketingut që lidhet me sa me sipër, përfshirë këtu aktivitetet editorial. Gjithashtu, shoqëria, duke mos e pasur veprim kryesor, por vetëm për të realizuar objektin e saj dhe jo ndaj publikut, mundet: të kryejë operacione tregtare, industriale, mobiluare dhe imobiliare, që konsiderohen nga organi administrative të nevojshme apo të dobishme për realizimin e objektit të shoqërisë; Ka të drejtë të bëjë operacione financiare, të lidhë kontrata leasing dhe qiradhënie financiare të natyrës së pasivit; Mund të japë, siguri, fidejusione dhe garanci reale dhe në favor të të tretëve.
Emërtime të tjera Tregtare: GEMA CONSULTING
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 14.02.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkaike Nr.7, Rruga e Dafinave, ndërtesa Nr.169, Kodi Postar 1023

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare