Skip to content

FORSITEK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-27 09:56:07
JSON

NIPT: L61423023A
Administrator: Florian Kalia
Objekti i Veprimtarisë: Instalime, konfigurime dhe mirëmbajtje të pajisjeve regjistruese digjitale audio/vizive dhe programeve kompjuterik audio/viziv, shit-blerje të pajisjeve elektronike (kompjutera, mixera, mikrofona), ndërtim dhe mirëmbajtje të rrjeteve elektronike, instalime dhe konfigurime të kompjuterëve, servera dhe pajisjeve periferike, administrim serverash, projektim të rrjeteve infrastrukturore kompjuterike, konsulencë për ndërtimin e sistemeve të menaxhimit të aplikacioneve kompjuterik.
Emërtime të tjera Tregtare: FORSITEK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22/02/2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Jordan Misja, zona kadastrale 8330, nr.pasurie 7/520/BD+1-12, Vol.54, Fq.191

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 17.06.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Baja