Skip to content

Technical Planning&Development
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-28 07:22:44
JSON

NIPT: L61510014I
Administrator: Athanasios Pagonis, Erjon Çobani; Mirlinda Rusi
Objekti i Veprimtarisë: Fushat kryesore te veprimtarise se shoqerise jane: Hartim i studimeve masterplaneve te zhvillimit te rajoneve dhe atyre kombetare; Hartim te planeve urbanistike te Bashkive, ne konformitet me Ligjin e Planifikimit te Territorit; Hartimi i Planeve te detajuara, ne konformitet me Ligjin e Planifikimit te Territorit; Hartimi i projekteve arkitektonike per zona rezidenciale banimi, hoteleri, ndertesa administrative, aktivitetet tregtare, rihabilitim zonave industriale dhe trashegimise kulturore, objekteve indstriale dhe sherbimi; Hartimin e studimeve mjedisore stretegjike dhe ndikimit ne mjedis; Supervizion te punimeve te ndertimit te objeketeve rezidenciale dhe objekteve te tjera publike dhe industriale.
Emërtime të tjera Tregtare: TP&Development
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04.03.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Greqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 3
Femër/Mashkull: Mashkull, Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake Nr. 5, Rruga "Sami Frasheri", Pallati 24/1, Kati 4, Ap. 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 28.10.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 492 028,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 663 963,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 925 138,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -765 034,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:20 649 076,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:23 036 800,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:6 697 600,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:6 636 451,00
Punuar Nga : L.Kanani