Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Mirlinda Rusi
Rezultate gjithsej: 1

Technical Planning&Development

L61510014I
(Fushat kryesore te veprimtarise se shoqerise jane: Hartim i studimeve masterplaneve te zhvillimit te rajoneve dhe atyre kombetare; Hartim te planeve urbanistike te Bashkive, ne konformitet me Ligjin e Planifiki)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni