Skip to content

Regjistri Shqiptar i Titujve ALREG 
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61516018B
Administrator: Milbana Treska
Objekti i Veprimtarisë: Kryerja e veprimtarisë së regjistruarit të titujve për të gjithë titujt e lejuar sipas ligjit për titujt dhe në përputhje me licencën e dhënë nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare. Shoqëria do të mbajë regjistrat e titujve, do të organizojë dhe administrojë të dhënat mbi të gjitha llojet e titujve, sipas përcaktimeve dhe kufizimeve të Ligjit për titujt dhe të licencës përkatëse, si dhe do të kryejë emërtimin dhe kodifikimin e titujve sipas praktikave më të mira kombëtare dhe ndërkombëtare. Shoqëria do të ofrojë shërbimin e regjistrimit të titujve duke bërë të mundur që të sigurohen në çdo kohë të dhëna të plota për pronësinë mbi titujt e regjistruar, si dhe kufizime të të drejtave të pronësisë mbi to. Shoqëria do të kryejë të gjitha veprimtaritë e regjistruarit të titujve të parashikuara nga Ligji për Titujt dhe aktet nënligjore në zbatim.
Emërtime të tjera Tregtare: Regjistri Shqiptar i Titujve ALREG
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 10.03.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: Banka Credins sh.a.
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Anëtarë Bordi: Nada Vokshi, Alketa Mustaka, Adja Angjeli
Statusi: Aktive
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia bashkiake nr 5, rruga Nikolla Tupe, nr 1, kati 3, ap 3

Adresa:
Elbasan, LIBRAZHD LAGJIA NR.1 - PALL.66 Fier Lushnje LUSHNJE L CLIRIMI,PR.ISH H.MYZEQEJA Lezhë, LEZHE Shetitorja Gjergj Fishta, në pasurine me Nr 9/61 N-1, në pronesi të Bardhyl Kosova, e ndodhur në Zonen Kadastrale 8631 Berat Berat BERAT LAGJIA " 22 TETORI " ELBASAN QEMAL STAFA Gjirokaster Tepelene TEPELENE QENDER TEPELENE Berat Kucove KUCOVE LLUKAN PRIFTI FIER BRIGADA 11 SULMUESE Korce Bilisht BILISHT BULEVARDI FUAT BABANI TIRANE Bulevardi "Zogu i Pare", në Godinen 10-Kateshe, Kati perdhe, prane Fakultetit të Shkencave Natyrore Fier Divjake DIVJAKE DIVJAK - QENDRA E QYTETIT Diber Burrel BURREL LAGJIA PJETER BUDI GOD. 3 KATE Shkoder Koplik KOPLIK KOPLIK QENDER Korce, POGRADEC COLLAKU - LAGJIA NR.2 KORCE MIDHI KOSTANI , LA. 9, PALL. 1 Fier Roskovec ROSKOVEC Lagjja 2, Rruga e Kurjanit, 6 ndertese dy kateshe , Kati I, prane ujesjellesit VLORE LAGJIA PAVARESIA TIRANE Rruga Myslym Shyri, ish Restorant Paradise Durrës Sheshi Iliria, Lagjia Nr.3, EGT Tower. TIRANE Rruga e Durrësit, hyrja kryesore e kompleksit Gintash, prane lapidarit të kompleksit, Laprake Tirane Kavaje KAVAJE QYTETI RROGOZHINE TIRANE BUL.DESH.KOMBIT Q.T. BLU TOWER Durrës Lagjja Nr. 1, Rruga Taulantia TIRANE Rruga Bardhyl, Prane Spitalit Nene Tereza Tirane Kavaje KAVAJE SHETITORE NR.2 Vlore Sarande SARANDE Lagjja nr 1, rruga Flamuri, godina nr 43, kati 1 Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Sheshi i Çerçizit,godine 3-kate,kati i parë. Elbasan Gramsh GRAMSH LAGJIA 18 GUSHTI - PALL.76 Fier Ballsh BALLSH LAGJIA 5 SHKURTI TIRANE Rruga Medar Shtylla, tirane, mbi pasurite me numer 8/329+1-N8 në pronesi të Z. Mark Menga dhe pasurise me numer 8/329+1- N7 në pronesi të Z. Ibrahim Ferhat Ferhati, të ndodhura në Zonen Kadastrale 8270. Lezhe Rreshen RRESHEN LAGJA REC Shkoder Shkoder SHIROKE Lagjja Vasil Shanto,Pallat i ri Ded Fushaj,kati i pare. Durrës Fushe Kruje FUSHE KRUJE Bulevardi Kryesor, perballe pallatit të Beqarve, Fushe Kruje. Tirane Kavaje KAVAJE Lagjja numër 6,Rruga Indrit Cara,Pallat 5-kate,kati i parë. Lezhe Lac LAC QENDRA E QYTETIT LAC-LAGJ.NR.3 Durrës, KRUJE LAGJA 1 TIRANE Njesia Nr. 1, në Katin Perdhe, e ndodhur në Godine Banimi dhe Sherbimi 2-7-9 kate dhe 2 kate nentoke, Objektin B, e ndodhur në Zonen Kadastrale 3866, Rruga Teodor Keko, pergjate Unazes se re, ish Zona Astir TIRANE SH.SKENDERBEJ H.TIRANA TIRANE Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Kulla 1, Kati 5 (Dega VIP)

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare