Skip to content

Elisa Janushi (ish Elisa Dyrmishi)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-16 11:26:55
JSON

NIPT: L61605058A
Administrator: Elisa Dyrmishi
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice te aksesoreve per festa dhe evente. Organizim eventesh. Aktivitete festive per nevojat e veta dhe te treteve ne te gjitha fushat. Tregti te aksesoreve te ndryshem. Agjensi udhetimesh. Agjent ne sigurime. Shitje te paketave te udhetimit cdo gje perfshire, transport dhe akomodimin e programeve turistike e sherbime ne to. Shitje te biletave ajrore dhe detare pervete dhe per llogari te te treteve, si nepermjet sporteleve dhe nepermjet internetit. Aktivitete shkollimi dhe trajnimi si per nevojat e veta dhe te te treteve ne te gjitha fushat e turizmit. Sherbime taksi, sherbime transporti mallrash, pasagjeresh me minibuz dhe autobus dhe dhenie me qera te tyre, organizime eventesh, marketing dhe promocion per vete dhe per trete,Tregtim me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem bujqesore dhe industrial, materiale ndertimi, materiale elektrike dhe hidraulike, pajisje elektronike, vajra lubrifikues, servis automjetesh. Prodhim, riparim dhe montim mobilje,Tregtim import eksport me shumice dhe pakice i materialeve dhe pajisjeve elektrike, industrial, dhe elektro-shtepiake, pajisje dhe sisteme te impianteve te ngrohjes dhe ftohjes, kondicionere dhe impiante te cfaredo lloji.Tregtim I te gjitha llojeve te mallrave ,mallrave, makinereve, pajisjeve, impianteve te ndryshme me natyre publike, kultutrore, sportive, bujqesore, industrial tregtare, automjeteve me goma dhe zinxhire te tipeve te ndryshme.Tregti te pajisjeve elektronike, kompjutera, kancelari, aksesore te ndryshem, tregtimi i materialeve elektrike, elektromotorr dhe transformatora dhe riparim i elektromotorrave dhe transformatorave. Projekt'm dhe instalim i pajisjeve industriale, elektroshtepiake, elektrike, sisteme te ngrohjes dhe ftohjes, kondicionere,mirembajtje dhe servis per materiale dhe pajisje elektrike industriale. Punime Lyerje, Suvatime, Gips. Ndertim objektesh. Tregtim i lendeve djegese, dru zjarri dhe solar. Sherbime ne fushen e teknologjise se informacionit dhe komunikimit, mirembajtje e paisjeve elektronike dhe kompjuterike. Kryerje e te gjitha veprimtarive te tjera te rushes se teknologjise, elektronikes dhe informatikes. Pjese kembimi, kancelari, materiale pastrami, banera. Sherbime foto e video, dizajn, sherbim eventesh, animacion
Emërtime të tjera Tregtare: Unique Events- Ledio
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 05.04.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane , Rruga "Irfan Tomini", Hyrja 6, Zona Kadastrale 8260, Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 16.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : I.Cara