Skip to content

DOMUS GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-05 11:12:34
JSON

NIPT: L61619008M
Administrator: Adrian Hajro
Objekti i Veprimtarisë: Projektim- ndërtim objektesh civile dhe industriale. Projektim- zbatim në punime interior, dekorim, fasada, restaurime. Import-Eksport, tregtim materiale dhe lëndë ndërtimi.
Emërtime të tjera Tregtare: DOMUS GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/04/2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Administrative nr.5, Rruga Pjeter Bogdani, P.39/1, apartamenti.3/7

Adresa:
1. Tirane, Rruga" Dervish Hekali ", Njesia Administrative nr. 8

2. Tirane, Rruga "Ali Pashe Gucia", Nr.Pasurie 8/25, Vol.14, Fq.14, ZK 8370

3. Tirane, Njesia Bashkiake Nr. 7, Rruga Mihal Duri, Njesia Strukturore TR/369

4. Tirane, Njesia Bashkiake nr.5, Rruga 2 Janush Huniadi, Z.Kadastrale nr.8270

5. Tirane, Rruga Mihal Duri, Njesia Administrative nr. 10, Njesia Strukturore TR/369

6. Tirane, Njesia Bashkiake nr. 5 Rruga Vaso Pasha. Nr Pasurie 3/578 Vol. 93. Fq. 197 ZK 8270.

7. Tirane, Njesia administrative nr.9, Rruga Isa Boletini, Zona Kadastrale nr. 8360, Nr. Pasurie 5/697

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 22.10.2021
Akti i themelimit
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyrat financiare 2020
Pasqyrat financiare 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 10 084 717,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 339 507,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 3 252 134,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 254 690,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 730 430,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -493 641,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:185 910 138,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:189 642 500,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:178 762 435,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:183 510 226,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:104 856 104,00
Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja