Skip to content

KEAM INTERNATIONAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-29 10:27:18
JSON

NIPT: L61620038P
Administrator: Astrit Xhebrahimi
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport dhe tregtimi me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem industriale brenda dhe jashte vendit per llogari te vete shoqerise apo te treteve. Blerje , shitje te pasurive te luajtshme te paluajtshme. Qeramarrje, qeradhenie dhe leasing te pasurive te luajtshme dhe te paluajtshme mallrave dhe produkteve per realizimin e qellimit kryesor te shoqerise. Ndertime civile te te gjitha llojeve, aktivitete ne fushen e ndertimeve civile, zbatime dhe projektime, prodhime materiale inerte, gure, qeramike, elemente betoni etj. Gjithashtu per te realizuar objektin e qellimet e sajshoqeria mund te ndermarredhe te zhvilloje cdo lloj aktiviteti tregtar, financiar, qeradhenes apo dorezanes qe i vlereson te dobishme apo te nevojshme per arritjen e qellimeve te saj. Import, eksport, prodhim, tregtim dhe montim te artikujve te ndryshme te mobilerise, si mobilje zyre, mobilje per shtepi dh ete ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: KEAM INTERNATIONAL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/04/2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 40 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njesia Bashkiake nr.10, rruga ''Mihal Duri'', banesa nr.4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 29.01.2022
Akti i themelimit dhe statuti
Kontrate shitje kuotash date 14.05.2020
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyrat financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 7 033 281,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 191 142,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 3 832 415,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 3 782 818,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:87 238 845,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:31 007 736,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:104 163 825,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:58 961 820,00
Punuar Nga : A.Lala