Skip to content

Galanti Albania (Ish Alb-Korrekt)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-07-15 14:17:33
JSON

NIPT: L61621027F
Administrator: Adrian Dema
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime te lidhura fushen e ndertimit, riparime, suvatime, lyerje, shtrim pllakash dhe parkete, instalime elektrike, hidraulike, sisteme ngrohje ftohje dhe aspirim. Prodhim, riparim dhe montim mobilje. Tregti import, eksport, te mallrave te lidhura me sherbimet e mesiperme dhe Mallra te tjera. Sherbime speciale dhe konsulence ne fushen e bujqesise. Organizim evente promocionale, kulturore, konferenca, trajnime. Konsulence financiare dhe bankare,sherbim konsulence ne fushen e punesimit dhe formimit profesional dhe sigurise dhe shendetit ne pune, import-eksport dhe tregti paisje zyre,mirembajtje dhe tregtimi i veglave te punes dhe rrobave te punes , makinerive dhe paisjeve industriale dhe bujqesore, tregti pjese kembimi, goma dhe bateri.Tregti dhe paisje elektronike dhe kompjuterike,te programeve dhe softeve te ndryshme. Ngritja dhe ndertimi i impjaneteve ftohese dhe agroperpunuese. Punime ndertimi germimi ne toke dhe konstruksione metalike,qepena,duralumini dhe plastike dhe ndertim fasadash ,punime ne rruge ,ujesjellesa dhe kanalizime,servis automjetesh,sherbim transporti tokesor mallrash dhe njerezish kombetar dhe nderkombetar.Tregti te librave.materialeve shkollore,kancelari,printime dhe shtypshkrime dhe materiale te mbrojtjes personale dhe materiale higjeno sanitare .Mbikeqyerje e supervzime te punimeve ne ndertim. Kontrollin teknik periodik te pajisjeve nen presion stacionare.
Emërtime të tjera Tregtare: Alb-Korrekt
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/04/2016
Rrethi: Diber
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Diber, Shupenze, Rruga Kryesore, Banesa Nr. 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 15.07.2021
Statuti i shoqerise
Kontrate shit-blerje kuotash kapitali date 31.07.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 49 568,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 791 974,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -137 137,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:3 809 916,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:8 516 649,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:1 797 610,00
Punuar Nga : A.Lala