Skip to content

Mare Services
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-23 09:02:43
JSON

NIPT: L61629022F
Administrator: Ermal Bushi
Objekti i Veprimtarisë: Organizim eventesh, import - eksport, promocion, rikonstruksion, ndertim kende lojrash, aktivitete promocionale, research, organizime te ndryshme konferenca. Linjë prodhimi materiale tekstile mjekësore. Import - eksport të materialeve tekstile mjekësore.
Emërtime të tjera Tregtare: Mare Services
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28/04/2016
Rrethi: Vore
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 01.06.2021, eshte depozituar kërkesa nga Drejtoria e Mbledhjes së Detyrimeve Tatimore të Papaguara Rajoni Qëndror, për vendosjen e masës së barrës siguruese mbi tatimpaguesin “Mare Services” me Nipt L61629022F.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Preze, Rruga Nacionale Vore- Fushe Kruje, km 4, Fushe Preze, zone kadastrale nr 1669, vol.6,fq 182, magazine 1 kateshe

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 23.11.2021
Akti i themelimit te Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 5 907 800,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 7 292 469,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 20 766 140,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 21 764 073,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -755 182,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:88 313 180,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:111 523 411,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:210 557 879,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:180 543 571,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:32 375 264,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani