Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ermal Bushi
Rezultate gjithsej: 2

Footwear Accessories Machineries Assistance (FAMA)

L61312036T
(Furnizim me makineri, pajisje për fabrikat e këpucarisë, peletërise, veshmbathjes, prodhime për veshje të modës. Mirëmbajtje të makinerive dhe pjesë këmbimi. Prodhim kallëpe dhe materiale të tjera )

Tiranë ALL

Mare Services

L61629022F
(Organizim eventesh, import - eksport, promocion, rikonstruksion, ndertim kende lojrash, aktivitete promocionale, research, organizime te ndryshme konferenca. Linjë prodhimi materiale tekstile mjekësore. Impor)

Vore ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni