Skip to content

E.R One Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-07-14 07:07:02
JSON

NIPT: L61629037G
Administrator: Mirel Mërtiri
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport të materialeve të ndryshëm që kanë lidhje me objektin e veprimtarisë. Import eksport e tregtim me shumicë dhe pakicë të mallrave të ndryshëm industrial të përdorimit të gjere, telekomunikacion, aktivitete komisionimi, tregti të përgjithshme, shërbime konsulence instalime dhe ngritje terminalesh, ndërtime dhe punime civile të ndryshme. Ndërtim Hidrocentrale dhe Termocentrale të kapaciteteve të ndryshme. Prodhim, montim dhe tregti me shumicë dhe pakicë i paneleve për prodhimin e energjisë diellore, dhe aksesorëve të tyre brenda dhe jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë. Trajtim i mbetjeve të ndryshme, organike dhe të ngurta. Instalimi i linjave dhe kabinave elektrike të Tensionit të Ulet. Zhvillimin e veprimtarisë minerare me punime sipërfaqësore dhe nëntokësore. Transport e punë me lëndë plasëse. Përpunim, trajtim, menaxhim dhe transport të mbetjeve. Ndërtimi, instalimi, shitja dhe prezantimi i produkteve dhe impianteve elektrike dhe elektronike apo të sistemeve lidhëse të integruar apo përbërës. Ndërtimi instalimi, mirëmbajtja, dhe asistenca e impianteve industriale dhe civile të kondicionimit ngrohjes për prodhimin dhe kursimin e energjisë. Tregtimi brenda dhe jashtë vendit i të gjitha produkteve, makinerive dhe pajisjeve të tjera të kësaj fushë. Prodhimi i energjisë në të gjithë format e saj. Distribuimi, tregtimi i transportimi i energjisë, transportuesve të energjisë të të gjithë natyrave.
Emërtime të tjera Tregtare: E.R One Albania
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/04/2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali, Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “Energy Recuperator” s.p.a, nje shoqeri me seli ligjore ne Carpenedolo Brescia, Via Colombo 27 CAP 25013, kod fiskal 02.074150174 dhe NIPT 00681670980, perfaqesuar nga presidenti i keshillit administrativ Ernesto Granelli, shtetas italian. (Sipas statuti dhe aktit te themelimit per kijimin si person juridik te shoqerise “E.R One Albania” sh.p.k, date 25.04.2016)<

Subjekti Juridik nuk ka regjistruar të dhëna në regjistrin e pronarëve përfitues RPP deri me datë 14.07.2023
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia nr. 4, Rruga 5 Maji, Kompleksi Concord Center, Kulla III, Shkalla II, Kati 5, Apartamenti 29.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 16.02.2022
Statuti dhe akti i themelimit
Te dhenat e shoqerise E.R One Albania ne regjistrin e pronareve perfitues te QKB, date 16.02.2022
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 14.07.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala / P. Nikolli