Skip to content

Delion Xurre
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-16 13:52:07
JSON

NIPT: L61813026J
Administrator: Delion Xurre
Objekti i Veprimtarisë: Rikonstruksion ndërtesash hidraulike dhe elektrike. Lyerje me bojë brenda dhe jashtë, tregtim produktesh ushqimore, kinkalerie, mjetesh pastrimi, detergjentesh, lëndë pastrimi, bimë dekorative, lule, humus, pjesë makinash, vajra makinash dhe dru zjarri. Tregti materiale industriale, veshmbathje, tuba betoni, tuba plastike, materiale ndërtimi, materiale hidraulike, materiale mobilierie. Tregti bojëra printeri, letra dhe materiale kancelarie. Riprodhim dhe tregti elektromekanike. Materiale elektrike. Riparim dhe tregti kompjuterësh. elektro - shtëpiake. Ene kuzhinë. Tregtim te materialeve kozmetike, tregtim të materialeve për zjarrfikëse dhe rimbushjen e tyre. Tregti bulmeti, tregtim të materialeve sinjalistike dhe reklama. Tregti të librave dhe fletoreve artistike dhe shkollore. Tregti të gomave. Tregti te metrazheve, tapeteve dhe moketeve. Tregti të lëndëve drusore. Tregti të makinerive dhe mjeteve bujqësore si dhe pesticideve. Tregti pllaka dhe gurë dekorative. Ndërtim te sistemit të vaditjes. Transport mallrash dhe udhëtarësh për vetë dhe të tretë.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 13.06.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.7, Rruga Babe Rexha, Godina nr.42

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 16.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : I.Cara