Skip to content

MAT & NAT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61824021B
Administrator: Ardian Avdalli
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim objektesh shumë Katësh, rezidenciale, rrugësh, rikonstruksione, punime, lyerje, punime hidraulike, elektrike, gipsi, suvatime. Ndërtimi dhe mirëmbajtja e rrugëve. Hapjen e zyrave imobiliare dhe informacionit për shitjen dhe blerjen e pasurive të paluajtshme, dhënien e tyre me nenkontraktim dhe me qira. Rikonstruksion i ndërtesave civile dhe publike. Punime shërbimi, punime në sipërfaqe të gjelbërta parqepyje, pastrim i sipërfaqeve urbane, mirëmbajtje dhe zhvillim i dekorit në mjedise urbane-ndriçim dhe sinjalizim urban etj.
Emërtime të tjera Tregtare: MAT & NAT
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 16.06.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Farkë Njësia Administrative Farkë, Rruga "E Ullishtes", banese private nr. 102/5, Zona Kadastrale 3266

Faqja Web:
www.mn.com

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare