Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ardian Avdalli
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

C.A.A.

K71520008O
(Tregtim me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm, industriale, automjete etj. Shoqëria mund të kryejë dhe çdo lloj aktiviteti tjetër që nuk është i ndaluar nga ligji shqiptar dhe që ka lidhj)

Tiranë 13052183 ALL

MAT & NAT

L61824021B
(Ndërtim objektesh shumë Katësh, rezidenciale, rrugësh, rikonstruksione, punime, lyerje, punime hidraulike, elektrike, gipsi, suvatime. Ndërtimi dhe mirëmbajtja e rrugëve. Hapjen e zyrave imobiliare dhe i)

Tiranë ALL

ROMI 2021

M11509030E
(Shitje me pakice materiale te ndryshme, etj)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni