Skip to content

AD SPEDITION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61920018K
Administrator: Arjan Disha
Objekti i Veprimtarisë: Agjenci Doganore dhe spedicionere. Të kryejë transporte kombëtar dhe ndërkombëtar të mallrave për vete dhe të tretë. Shërbime të tjera dhe konsulencë. Shoqëria do të zhvillojë aktivitete publiciteti, reklamash, marketing në të gjitha format dhe për të gjithë sektorët në të çilet do të veprojë dhe do të prodhojë. Shoqëria do të kryejë shërbime asistence passhitje për produktet e shitura nga shoqëria dhe për të tretë. Shoqëria mund të kryejë gjithashtu çdo lloj aktiviteti shtese që rezulton i nevojshëm dhe i dobishëm për përmbushjen e qëllimit kryesor ku mund të përfshihen tregtimi i prodhimeve të tjera dhe kryerja e shërbimeve të tjera. Me qëllim që të realizojë objektin e vete me vendim të organit të vete vendimmarrës shoqëria mund të zotëroje drejtpërdrejtë ose jo aksione ose pjesëmarrje në shoqëri të tjera shqiptare ose jashtë Shqipërie. Shoqëria me vendim të organit të saj vendimmarrës me qëllim që të arrije objektin e vete mund të marrë pjesë në çdo lloj marrëveshje tregtare, në joint-venture(bashkëpunim) me shoqëri të tjera si dhe të kryejë çdo lloj veprimi tjetër të nevojshëm. Shoqëria mund të firmose marrëveshje vendodhje, shitje-blerje, marrëveshje 2 për hipoteka, për pasuri të paluajtshme, marrëveshje për hua ose financime, marrëveshje për të ofruar shërbime si dhe çdo lloj marrëveshje tjetër që konsiderohet i nevojshëm për vazhdimësinë e realizimit të objektit të vete. Agjenci sigurimi, prerje figuracione dhe përfaqësues sigurimesh për kompani sigurimi dhe risigurime.
Emërtime të tjera Tregtare: AD SPEDITION
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 11.07.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vorë Rruga Vorë - Fushë Krujë, km 1,terminali i Ri i Doganes, Godina e Agjencive Doganore , fshati Muçaj

Adresa:
Shkodër Koplik KOPLIK Rruga Shkodër - Hani Hotit, pranë Pikes Kufitare, Dogana H. Hotit

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare